CONTAINERE MONOBLOC

CONTAINERE PAZA

CONTAINERE PAZA

Containere monobloc pentru cabine de paza

LCG Container va pune la dispozitie solutii complete si adaptate nevoilor dumneavoastra pentru cabine de paza.

Disponibilitate
imediata

Compartimentare
individuala

Adaptabile
si extensibile

Optiuni multiple
de echipare

Containere cabina de paza au posibilitati multiple de intrebuintare, de la intreprinderi si institutii, la firme si alte companii, pot fi folosite pentru adapostirea personalului de paza, cabina de poarta, la verificarea documentelor, poate fi cabina de bilete realizata din cabine de paza, sau alte intrebuintari pe care le gasiti potrivite si necesare.

De asemenea, pot fi containere de paza, de dimensiuni mari si diferite functionalitati.

Sunt termoizolate, folosind pereti dubli (panouri tip sandwich) cu spuma poliuretanica injectata, si sunt cele mai convenabile sisteme si ieftine pentru asigurarea necesarului de spatiu pentru paza si protectie.

Din punct de vedere al dimensiunilor, putem realiza containere cabine de paza la dimesniunile dorite de client, insa, cele mai uzuale dimensiuni pentru cabina paza sunt:

container cabina de paza de dimensiuni relativ mici

Asigurand strictul necesar intr-o suprafata de 1,5×1,5×2,4m, cu ferestre tip termopan pe toate laturile, posibilitate de incalzire pe timpul iernii, instalatie electrica completa.

cabina de paza de dimensini mai mari

Respectiv 1,5×2,43×2,4m, cu ferestre pe toate laturile, si posibilitate de montare aparat AC, asigurand atat racirea pe timp de vara cat si incalzirea pe timp de iarna, instalatie electrica completa.

cabine de paza de dimensiuni mai mari

Realizate din containere, avand diferite dimensiuni, 3,5 sau 6m lungime cu posibilitate de compartimentare si realizare la comanda, cu dotari specifice, se pot face si compartimentari pentru  grupuri sanitare, zone de intrare, verificare, poarta electrica etc.

PROIECTE CONTAINERE DE PAZA

Solutii mobile de spatiu pentru
utilizare imediata

Cabinele de paza pot fi livrate si realizate la comanda, si ofera posibilitatea adapostirii in conditii meteo nefavorabile, asigurand conditii de lucru atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara.

Consultanta si asistenta GRATUITA

Ne poti contacta folosind datele de mai jos daca ai nevoie de o oferta personalizata pentru proiectul tau.

LCG Container
Str. Dealului, Toplita
Gaseste-ne pe harta

Comercial
0748 758 428

Email
office@lcgcontainer.ro

Solicita cotatie

Dupa ce primim informatiile de la tine, vom programa o discutie in detaliu despre proiectul tau.