TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE

Sunt valabile si se aplica pentru tot website-ul lcgcontainer.ro, acesta avand calitatea de autor/ proprietar/ administrator. Acest website (asa cum exista el in prezent sau va fi ulterior implementat) va fi denumit generic, in mod individual sau colectiv Site in cele ce urmeaza. In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

DEFINITII .
a. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
i. date de tip business contact – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip business contact nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

lcgcontainer.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul lcgcontainer.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
-pentru a va promova numele/firma/activitatea pe site-ul nostru.
-pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
-pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
-pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
lcgcontainer.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ul, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.
lcgcontainer.ro poate folosi in cadrul Site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
-pentru a imbunatati securitatea accesului.
-pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar lcgcontainer.ro le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.
lcgcontainer.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
a) conformarea la rigorile legii;
b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale lcgcontainer.ro
c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. lcgcontainer.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti..

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE SI DATELOR ANONIME .
lcgcontainer.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:
– realizarii de analize/rapoarte;
– realizarii de informari;
– publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre lcgcontainer.ro

Securitatea datelor colectate

lcgcontainer.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia lcgcontainer.ro, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului lcgcontainer.ro, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/ vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de lcgcontainer.ro.

Minori

lcgcontainer.ro nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori.
lcgcontainer.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
Impunerea acestei Politici de Confidentialitate Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre lcgcontainer.ro si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/ vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul lcgcontainer.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul lcgcontainer.ro

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acestea va rugam sa nu mai utilizati acest site.
Luca Company Group  nu poate fi tras la raspundere in cazul in care persoanele care acceseaza acest site nu citesc termenii si conditiile de utilizare. Acestea vor fi considerate acceptate implicit.
Modificarea Termenilor si a Conditiilor
Termenii si conditiile de pe acest site pot fi modificati fara notificare prealabila. Folosirea site-ului lcgcontainer.ro dupa modificarea termenilor reprezinta o acceptare a acestora. O copie a noilor termeni si conditii va fi facuta publica pe site-ul lcgcontainer.ro
Descrierea termenilor
In regulamentul de utilizare Luca Company Group  va fi numita “firma”, lcgcontainer.ro va fi indicat prin “website”, iar persoanele, fizice sau juridice, care acceseaza website-ul vor fi numite “vizitatori”.
Website-ul va pune la dispozitie o prezentare a serviciilor si produselor firmei Luca Company Group .
Obligatiile vizitatorilor
Vizitatorii pot accesa fara restrictie orice sectiune deschisa din site, care nu face parte dintr-o zona protejata (care necesita o pereche utilizator/parola).
Accesul in zonele protejate nu poate fi facut decat de catre vizitatorii care au primit acest drept de la Luca Company Group . Nu este permis nici unui vizitator sa revanda sau sa foloseasca website-ul in scopuri comerciale fara acordul firmei.
Drepturi de proprietate intelectuala
Continutul site-ului este proprietatea firmei. Folosirea acestuia fara acordul firmei in scopuri comerciale se pedepseste conform legilor in vigoare.
Mijloace de comunicare electronice
Accesarea website-ului sau trimiterea de mesaje electronice reprezinta modalitati de comunicare electronica cu firma. Vizitatorii trebuie sa respecte obligatiile mentionate in termenii prezentati. Luca Company Group  isi rezerva dreptul de a folosi datele personale colectate astfel pentru a va contacta in legatura cu mesajul dvs.
Declinarea raspunderii
Vizitatorii utilizeaza acest website pe propriul risc. Firma nu garanteaza ca informatiile de pe website sunt actualizate sau corespund necesitatilor dvs. Firma nu garanteaza ca website-ul va fi disponibil fara intrerupere. In cazul in care vizitatorul descarca informatii de pe websitem atat din zona publica cat si din zona privata (in conditiile respectarii obligatiilor), este responsabil pentru orice pierderi de date de la computerul dumneavoastra, rezultat al tranferului realizat.
Luca Company Group  face eforturi pentru a verifica si testa materialele de pe website pentru ca acestea sa nu dauneze computerului dvs. Este recomandat ca, in cazul in care descarcati materiale de pe website, sa le verificati folosind un program anti-virus.
Legaturi Externe
Daca in paginile website-ului gasiti legaturi catre alte site-uri web, Luca Company Group  nu poate fi raspunzator pentru continutul acestor site-uri sau pentru daune pe care le puteti suferi accesand aceste site-uri.
Accesarea website-ului – Jurnalul de accesari
Accesarile website-ului sunt inregistrate in jurnalul de accesari (log). Luca Company Group  colecteaza aceste informatii pentru a le folosi explicit pentru imbunatatirea website-ului si pentru protejarea de atacuri asupra website-ului. Informatiile colectate nu vor fi folosite in scopuri comerciale sau distribuite catre terti.