CINE SUNTEM

Firma de constructii industriale si rezidentiale

La firma de constructii Luca Company Group, noi credem ca siguranta, calitatea si productia sunt importante in mod egal pentru dezvoltarea afacerii.

Noi lucram intens pentru a crea un mediu de lucru sigur, in care toti angajatii sunt instruiti in privinta sigurantei, pentru a recunoaste si evita pericolele, cu un management care conduce in mod eficient si care demonstreaza acest angajament total pentru siguranta.

Ne plac provocarile pentru a excela si credem ca toata lumea de la firma de constructie Luca Company Group are oportunitati de dezvoltare in cariera. Selectam cu mare atentie personalul pe care il calificam si il instruim pentru a fi capabil de a ne recompensa prin performanta superioara.

Recunoastem si apreciem responsabilitatea noastra fata de personalul nostru si ne concentram asupra imbunatatirii calitatii, sigurantei si bunastarii in cadrul companiei.

Firma noastra de constructii se mandreste cu furnizarea unui produs sau serviciu de calitate la timp, inca de la inceput. Ne straduim pentru a plasa o semnatura Luca Company Group cu privire la toate proiectele noastre prin respectarea în mod consecvent a cerintelor, specificatiilor si prin furnizarea de proiecte durabile, care sunt de o calitate superioara si care satisfac toate necesitatile proprietarului la cele mai bune preturi.

image
COMPANIA NOASTRA

Suntem cu un pas inaintea aplicatiilor si tehnologiilor de constructie

Transparenta si
profesionalism

Respectul fata
de client

Adaptabilitate
si pasiune

Calitatea serviciilor
oferite

Firma de constructii Luca Company Group se straduieste sa dezvolte metode inovatoare de a construi proiecte mai eficiente si de a le transforma in oportunitati pentru solutii creative. Echipa noastra se imbunatateste permanent cu noi tehnici si informatii , pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti`ai dorit , pastrand eficienta si calitatea serviciilor. Incercam sa fim tot timpul in pas cu tehnologia si noile standarde!